Miljövänliga transportmedel

Ekonomin skenar och priserna verkar inte ha ett tak. Elbilar i all ära men när elen är så dyr är det inte längre så mycket billigare att ladda än fossildrivna bilar så tänker många om även där. Nu är det alltså läge att kolla efter andra lösningar på transportmedel, som har lägre klimatpåverkan.

Minska hjulantalet

Det kan låta ologiskt att färre antal hjul kan minska klimatpåverkan. Faktum är att det finns ett transportmedel som har väldigt liten påverkan på klimatet. Med Cykelkraft kan du inte bara få en effektiv transport, du kan dessutom passa på att få in ett träningspass.

Du kan givetvis också välja en elcykel för en ännu mer effektiv transport. Batteriet är mindre än på elbil och går snabbare att ladda upp. Det ger dig en effektiv lösning på ett mer miljövänligt transportmedel.

Dessutom kan du som anställd ge dina anställda en förmånscykel. Det innebär att cyklarna blir väldigt mycket billigare både för de anställda och för dig som företagare. Lösningen är optimal för er med företag i stan med kortare pendelsträckor till exempel. Utöver det kan cyklarna bli anpassade för vinterväglag med dubbdäck och extra lampor. På så vis får du bättre sikt och en mer greppsäker känsla på vägen.