För dig som sover i din lastbil

Du som arbetar i transportbranschen måste säkert köra långa sträckor med lastbilar regelbundet. Eftersom det ofta är bråttom så finns det inte alltid tid att stanna och ta in på hotell efter vägen. Men med några små åtgärder kan du lätt göra förarhytten till ditt sovrum.

Lite att tänka på

När du parkerar för natten så måste du först se till att du gjort allting rätt. Det finns fler regler och lagar än man kan tro ibland. Om parkering alldeles tydligt är tillåten på platsen och under tiden så måste du fortfarande vara säker på att du till exempel inte blockerar vägen för någon.

Tips och information om bra parkeringsplatser har stor betydelse. Du och dina arbetskamrater kan hjälpa varandra genom att berätta om bra respektive mindre bra platser att stanna på över natten.

Ett hem på hjul

Det kan kännas dyrt att bo på hotell ofta. Som egen företagare måste du tänka extra mycket på ekonomin. Men med en filt, en mjuk kudde och gardiner för fönstren kan du göra det mycket bekvämt för dig bakom ratten. Då har du nära till jobbet nästa morgon.

Beställ de produkter som kan vara bra för dig som lever i din lastbil 24 timmar om dygnet. Det finns massor att läsa om hur du kan leva i din lastbil och få ett relativt bekvämt liv.